Voorziet in al jouw behoeften

Ben jij op zoek naar de ultieme werkplek? Op zoek naar een betrouwbare werktafel van de hoogste kwaliteit waarop jij al jouw werkzaamheden kunt uitvoeren? Of dat nu reparaties zijn of montage werkzaamheden. Dan heb hoef je niet meer verder te zoeken! Want wat jouw behoeften ook zijn, compact of groot, met een lage draagkracht of een hoge. Stow werktafels bieden jouw alles wat je nodig hebt om jouw werk op de best mogelijke manier uit te kunnen voeren zonder je zorgen te hoeven maken over jouw werkbank.

Build to last

De Stow werktafels zijn stevig gebouwd en kunnen tegen een stootje. Elke werktafel wordt gemaakt van hoogwaardig metaal en is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Met een goed afgewerkt houten blad dat geschikt is tegen spat water is de werkbank ook nog eens makkelijk in onderhoud. Welke werkzaamheden jij er ook op uitvoert, zorgen over de stevigheid en duurzaamheid van jouw werktafel zijn verledentijd. Deze werktafels kunnen perfect worden geplaatst in het magazijn of in de werkplaat en kan multifunctioneel worden ingezet als inpaktafel, montagetafel, werkbank, productietafel of bureau. Optioneel kan de werktafel worden voorzien van extra niveaus voor extra planken of opbergbakken. Voorzien van een ijzersterk frame en een houten blad van bijna 4 centimeter dik zorgen voor een totale draaglast van maar liefst 2000kg per niveau. Zo kan hij zelfs de zwaarste klus aan!

De optimale werkplek

Als vakman weet jij als geen ander, een veilige en betrouwbare werkomgeving is een must om goed werk af te kunnen leveren. En daarom wil je alleen het allerbeste gereedschap. Daar is een robuuste werkbank met veel mogelijkheden tot uitbreiding natuurlijk ook onderdeel van. Wanneer je aan het werk bent wil je alles binnen handbereik hebben en kunnen vertrouwen op een veilige en nette werkomgeving. De Stow werktafel draagt hier netjes aan bij.