Op zoek naar een hanglamp van rookglas.

Rookglas hanglampen worden met een staaf, koord of ketting aan het plafond gehangen. Ze kunnen achter elkaar worden gehangen of als een enkel armatuur. Hanglampen van rookglas zijn universeel omdat ze eenvoudig te installeren zijn en vrijwel overal toepasbaar zijn. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, maar je kent ze door hun enige overeenkomst: ze hangen als een hanger aan het plafond. De keuken bijvoorbeeld is een veelgebruikte plek om hanglampen van rookglas op te hangen, vooral boven het kookeiland of voor gebruik als moderne verlichting door ze boven de keukentafel te hangen. Of je nu hangende verlichting nodig hebt voor taak-, algemene of decoratieve verlichting voor elk probleem is er een oplossing.

Met rookglas verlicht je je interieur met zachtheid en mysterie. Glas is een delicaat materiaal dat elegantie en lichtheid brengt in elke kamer in huis. Glasverlichting is over het algemeen te combineren met alle materialen en moderniseert gemakkelijk een interieur. Het glas kan in verschillende versies zijn gemaakt zoals transparant en gerookt glas. Het licht getinte rookglas verspreidt een zacht licht en zorgt zo voor een warme sfeer in je interieur. Rookglas is ook een beetje een mysterie en uniek, genoeg om een ​​echte stijl te creëren! Onder verschillende design lampen in rookglas, biedt de Scandinavische House Doctor een grote collectie lampen.  De rookglazen lampen brengen, naast een zacht licht, een subtiel vleugje kleur in je interieur. Het getinte glas lijkt inderdaad enigszins wazig te zijn. Het zijn meer dan lampen, het zijn echte decoratieve objecten met een ontwerp dat zowel eenvoudig als verfijnd is.

Trend: Hangende verlichting in het eetgedeelte

Hoewel we traditioneel gewend zijn om kroonluchters in een eetgedeelte te zien, kun je zeker tegen de trend in door in plaats daarvan een rookglas hanglamp met meerdere lampen te gebruiken. Hang jouw armatuur ongeveer 36 inch boven het oppervlak van de eettafel om te voorkomen dat het armatuur het eten verstoort. Als je je armatuur iets lager ophangt, krijg je een meer intieme sfeer, maar zorg ervoor dat het licht niet zo laag is dat het een storende schittering veroorzaakt.