Emmers bedrukken met tekst om uw logo te promoten.

U heeft een perfect product waar u veel geld aan heeft uitgegeven, hoe gaat u deze dan op een aanlokkelijke manier te verpakken? Het betekent niet dat uw merk of verpakking overdreven moet zijn. De juiste verpakking moet de consument hun aandacht trekken, zodat ze uw product kiezen boven anderen. Of u nu producent bent van bijvoorbeeld een verf- of diervoeder product, het gaat om de boodschap die u stuurt naar een potentiële klant.

Emmers bedrukken met tekst is een gedenkwaardige manier om een eenvoudige en schone verpakking te creëren, een verpakking wat zich duidelijk laat onderscheiden uit al het andere. Het doel is om uw product zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor nieuwe en terugkerende klanten. Daar komt nog is bij dat emmers aan een tweede leven beginnen, dit houdt in dat uw boodschap op de emmer met logo niet zal stoppen bij de klant.

Iedere kleur een ander product.

Heel veel klanten geven de voorkeur aan gekleurde plastic emmers, omdat ze ideaal zijn om zo verschillende producten te identificeren. De kleur kan ook gebruikt worden om uw eigen merk aan te vullen. Dit maakt het voor elk type product een stuk eenvoudiger en duidelijker. Bedrukking op emmers is een doeltreffende manier om uw logo, bedrijfsnaam of contactgegevens aan uw artikelen toe te voegen.

Uw product goed verpakken.

Een goede verpakking van uw product dient verschillende doelen, toch is nog altijd het belangrijkste om uw product veilig en onbeschadigd te houden tijdens verzending. Wanneer een emmer als verpakking wordt gebruikt is dit een verlengstuk van het merk dat u vertegenwoordigd. Het dient dus als een goede aanvulling op het logo en de boodschap van uw bedrijf. De opdruk zal uw unieke logo bevatten, waarmee u aangeeft of het een waarmerk, luxe merk, milieubewust of een combinatie hiervan is.

Emmers en het milieu.

De consument houdt steeds meer rekening met de impact op het milieu wanneer ze producten kopen. De productie van emmers bestaat tegenwoordig uit meer dan 90% post-consumer recycled(PCR) materiaal. Geef de gerecyclede materialen aan op het product en u zult merken dat het bijdraagt aan uw marketingstrategie.