Seniorenverhuizing

Verhuizen naar een nieuwe plek kan heel spannend en tegelijkertijd heel leuk zijn. Alleen voor sommige mensen is verhuizen helemaal niet leuk, vooral als het eigenlijk een beetje tegen je zin in gaat. Woning-Ontruimingservice heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in seniorenverhuizing. Het kan een ingrijpende gebeurtenis zijn en daarvoor kunnen wij alle zorgen uit uw handen nemen. Dit brengt een groot voordeel met zich mee, namelijk dat u zelf nergens meer over na hoeft te denken.

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden te bedenken bij een seniorenverhuizing. Ik kan misschien wel even kort alle mogelijkheden opsommen:

  • Woningontruiming + bezemschoon opleveren
  • Eventuele herstelwerkzaamheden
  • Eventueel schilderwerk
  • Boedel inpakken en waar nodig demonteren
  • Boedelverhuizing
  • Boedel uitpakken  en waar nodig monteren
  • Zorgverhuizing

Bij herstelwerkzaamheden kunt u denken aan het uitvoeren van reparaties. U kunt natuurlijk wel begrijpen dat voor het opleveren van een woning in originele staat er veelal noodzakelijke kleine (soms grote) reparaties moeten worden verricht.  Hierbij kunt u weer denken aan reparatie houtwerk, stucwerk en het vervangen van diverse onderdelen. Het schilderwerk, boedelverhuizing en de overige onderdelen spreken voor zich.

Hoe het in zijn werk gaat is vervolgens vrij simpel. Er is een eerste contactmoment, dit kan zijn via de telefoon, via de email of een contactformulier. Vervolgens komen wij op korte termijn bij u langs om in kaart te brengen wat voor werkzaamheden er verricht moeten worden. Er kan natuurlijk van alles gebeuren met een woning. Denk maar bijvoorbeeld aan het tapijt laten verwijderen. Er kan uiteraard ook een offerte gemaakt worden voor eventuele reparaties die erbij komen kijken.

Op basis van uw wensen, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Waar wij in ieder geval voor zorgen is 100% tevredenheidgarantie. Mochten er problemen optreden dan lossen wij dit graag samen met u op.  Zoals gezegd is alles mogelijk en zijn wij er om er voor te zorgen dat alles is weer brandschoon opgeleverd wordt.