Verhuis hacks die je zullen helpen om het verhuizen gedaan te krijgen

Verhuizen zuigt. Er is geen weg omheen. Het inpakken van je hele huishouden en het vervoer van de ene plaats naar de andere plaats kost veel tijd en geduld (Bron: boxx.nl).

Kleren kunnen worden beschermd met vuilniszakken Dit is een van de top verhuis tips en trucs, omdat je eigenlijk je hele kast met kleren en hangers en al kan beschermen met een vuilniszak! Let op, neem wel vuilniszakken die je kan aantrekken. Dit komt, omdat je de trekkoorden over de hanger kan plaatsen en vast kan maken, zodat je kleren goed verpakt zitten. Wanneer je in je nieuwe huis zit hoef je simpelweg alleen de vuilniszakken te verwijderen en je kleren op te hangen. Enorm simpel uitpakken dus!

Gebruik je badhanddoeken en dekbedden om glazen spiegels en keukengerei te beschermen. In plaats van de badhanddoeken in dozen te stoppen en ze vacuüm te zuigen voor het leven kunnen ze een essentiële functie hebben tijdens het verhuizen. Kleinere handdoeken zijn zeer geschikt voor het beschermen van glas, gloeilampen, vazen, aardewerk, kleine spiegels en andere breekbare items. Grotere dekbedden kunnen worden gewikkeld rond grote spiegels, interieur items, en glazen tafels.

Opruimen na een lang verhuisproces is het laatste wat je wilt doen. Zorg er daarom voor dat elke doos specifiek gelabeld is en dat je bijhoudt hoeveel dozen je hebt en hoe deze heten. Je kan daarnaast ook een korte beschrijving geven over wat er exact in zit, want als je een doos ‘keuken’ bestempeld en je messen zoekt, maar je tevergeefs een ‘keuken’ doos opentrekt met borden, kom je er nog niet. Het labelen van dozen is ook handig als je bezig bent met je items te vervoeren naar een gehuurde opslagruimte. Zo kan je ook in de opslagruimte georganiseerd blijven.