Nu ook taxusbollen bij TaxusTopper

Plant

In pot komt een taxusbol mooi tot zijn recht. Met een bol naast de voordeur wordt plotseling een stijlvolle entree gecreëerd. Ook in de tuin kan hij erg mooi zijn met een paar taxusbollen bij elkaar. Nergens ontvangt u een bolgesnoeide Taxus Baccata van deze kwaliteit, voor deze prijs!

Taxus gesnoeid als bolvorm is na de haag de meest voorkomende snoeivorm van Taxus. In een klassieke tuin zie je de bollen vaak terugkomen naast de strak gesnoeide haag. Dit geeft een mooi rustgevend contrast. Wanneer je voor taxusbollen met verschillende doorsnedes kiest, creëer je een speels effect. Het kan ook prima samen met andere grondbedenkende planten. Wilt u bijvoorbeeld een meer natuurlijke tuin, zet dan mooie siergrassen of hortensia´s tussen de bollen. Het is extra mooi wanneer je planten met een bolvormige bloeiwijze met taxusbollen combineert. Niets is mooier dan het creëren van een eigen tuin. Of dit nu in een week gerealiseerd wordt, of een levenswerk is, Taxus blijft een levenlang mooi. Niet voor niets word het vaker de levensboom genoemd.

Taxustopper

Wij hebben altijd taxusbollen te koop, direct van onze eigen kwekerij. Bolgesnoeide Taxus Baccata bestelt u online eenvoudig en snel bij TaxusTopper. Wij zijn gespecialiseerd in Taxus Baccata van topkwaliteit en leveren uw taxusplanten, vers gerooid, direct uit eigen taxuskwekerij. Wij zorgen voor sterke, mooie, diepgroene planten met een stevige kluit. Wij hebben altijd taxusbollen te koop, direct van onze eigen kwekerij.

Bij TaxusTopper bent u gegarandeerd van een Taxus Baccata van topkwaliteit. Natuurlijk is dat dan ook de reden dat wij het aandurven om een aangroei garantie van 3 maanden te geven, in het geval u onze planten in combinatie met de juiste hoeveelheid potgrond en bodemverbeteraar afneemt en u onze taxus plantinstructie volgt. Hier kunt u gemakkelijk en snel taxus kopen bij TaxusTopper.