Het huurhuis opleveren van mijn moeder

seniorenhulp-logo

verhuisliftMijn moeder is door verschillende medische kwalen niet meer zo goed ter been. Het komt onder andere door haar leeftijd. Uiteindelijk heeft zij ervoor gekozen om te verhuizen naar een woning die kleiner is waardoor zij minder onderhoud heeft en op dezelfde etage woont.

De verhuizing

Het was eindelijk zo ver, mijn moeder had het huisje gekregen dat zij wilde hebben en zij had al een datum voor waneer ze de sleutel op zou kunnen halen. Omdat zij snel en probleemloos wilde verhuizen heeft ze er voor gekozen om een bedrijf in te schakelen dat de verhuizing kon doen en zonder problemen het huurhuis opleveren kon.

verhuisdozenZe had van een vriendin begrepen dat het bedrijf Seniorenhulp aanbood waar ze naar opzoek was. Dit was dus een verhuisservice en ze zorgen ervoor dat het huurhuis opleveren geen probleem zou zijn. Nadat ze contact had opgenomen met dit bedrijf hadden ze een offerte opgestuurd die verrassend voordelig was. Ze had een afspraak gemaakt voor de dag van de verhuizing zodat alles snel geregeld kon worden.

Tijdens de verhuizing moest mijn moeder alleen aangeven welke spullen ingepakt konden worden en welke spullen weg gedaan konden worden. Gelukkig was dit zo gelukt en heeft het bedrijf de spullen verhuist. In haar nieuwe huis hebben zij alles weer uitgepakt en hebben zij ervoor gezorgd dat alle meubels weer in elkaar werden gezet.

Mijn moeder was ontzettend blij met de snelheid van de verhuizing omdat zij dezelfde avond in haar nieuwe huisje kon slapen met al haar eigen spullen!