De voordelen van therdex PVC ten opzichte van andere vloeren

therdex PVC

Wanneer je eenmaal hebt gekozen dat je een vloer van kunststof wil, dan is de keuze nog niet gemaakt. Sterker nog: de keuze begint misschien pas net. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten kunststof en nog meer bedrijven die er  vloeren mee maken. Met name therdex PVC groeit ontzettend in populariteit. En dat is niet gek.

therdex PVC

Waarom therdex?

Therdex is een naam die wordt gebruikt voor een merk maar ook een type vloer. Want hoewel het bedrijf  achter deze bijzondere vloeren therdex heet, wordt het type vloer ook zo genoemd en verkocht in andere winkels dan direct bij therdex zelf. Deze vloeren zijn gemaakt van PVC maar lijken op natuurlijk materiaal. Enkele van de voordelen van een vloer van therdex zijn dus:

  • je haalt het uiterlijk van hout in huis, maar dan zonder de ongemakken van echt hout
  • je kunt de vloer gemakkelijk reinigen, en dat hoeft niet te vaak te gebeuren
  • PVC is duurzaam en degelijk, dus je kunt echt op je vloer leven

Dit is slechts een greep uit de voordelen die je in huis haalt met een vloer van therdex. Met name de houtstructuur in het materiaal doet veel mensen verbazen.

Bijna hetzelfde

Vloeren die gemaakt worden van kunststof, maar lijken op hout? Dat is niets nieuws. Er worden al tientallen jaren vloeren gemaakt die op hout moeten lijken van onder andere zeil en vinyl. Het probleem met sommige van die vloeren is echter dat het toch wel heel goed zichtbaar is dat het geen echt hout betreft. Therdex is een van de eerste merken die het mogelijk maakte om een vloer in huis te halen die niet van echt hout te onderscheiden is. Je kunt bijna de lak ruiken en de nerf zien, zo veel lijkt deze vloer op het echte werk.