Compleet toilet kopen

wc

Ben jij op zoek naar een compleet toilet? Op onze site staan veel verschillende sets die compleet worden aangeboden. Ben jij op zoek naar een klassieke of juist een moderne toiletset? Door de verschillende leveranciers kan je het allemaal vinden op onze site. Er zijn verschillende maten WC’s voor als je een grote ruimte hebt, maar ook als het juist heel compact moet zijn er kleinere WC’s. Het is slim om een toiletset te kopen dan weet je namelijk zeker dat het allemaal goed bij elkaar past. Met een toiletset ben je ook vaak goedkoper uit dan op het moment dat je alles los koopt.

nieuw toilet kopen

Verschillende soorten toiletsets

Ben je op zoek naar een compleet toilet? Er zijn veel verschillende soorten het design van een pot kan verschillen maar er kunnen ook praktische verschillen zijn. De populairste Wc Set is de Geberit UP100, ook luxere uitvoering van deze toilet worden goed verkocht dit zijn de UP320 of de UP720. De volgende toiletsets kan je in onze winkel vinden:

  • Toiletset van Geberit
  • Toiletset van Grohe
  • Toiletset van Plieger
  • Toiletset van Wisa

Een toiletset hoeft niet perse duur te zijn. Het leveren van een toiletset kan namelijk al vanaf €189,- inclusief BTW. Dit is dan een toiletpot van ons eigen merk met verschillende apparatuur van de A-merken.

Toilet compleet

Mogelijkheden Toiletset

Ook met een toiletset zijn er veel mogelijkheden. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk als het gaat om hangtoiletten of staande toiletten in iedere prijsklasse. Zo vind je altijd een toiletset die bij jouw badkamer past.