Muursticker van Plakhetzelf is de partner

raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-kortingMuursticker, je hebt er vast en zeker weleens van gehoord. Wist je trouwens  dat Plak het zelf een van de leveranciers is waar jij prachtige stickers voor aan de muur in de woonkamer of slaapkamer kunt ontwerpen en bestellen? Bekijk eens de onderstaande afbeeldingen die een impressie geven hoe een sticker van pas kan komen in de slaapkamer bijvoorbeeld. Het brengt gelijk sfeer aan in die ene kamer die dat extra beetje net nodig heeft. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een sticker met een grappige tekst? Je kunt zelfs de baby kamer helemaal omtoveren tot een beesten boel, met giraffen en spelende aapjes die de boel compleet maken. Je kunt het zo gek niet verzinnen en je kunt het ontwerpen en laten bestellen.

thumbs_muursticker_fullcolour_school

thumbs_muursticker_slaapkamer_groot_textiel

Ontwerp het snel en simpel

Een interessant item dat goed kan dienen als woondecoratie. Wie wilt dit nu niet? Ieder woon – of interieur blog dat ik de laatste tijd lees raakt niet uitgesproken over deze nieuwe trend op het gebied van interieur styling.

Bij Plak het zelf is een van de grotere bedrijven online als het aankomt op woondecoratie. Zo, bieden zij een aantal voordelen. In dit blog artikel wil ik ze graag even kort benoemen. Ze gebruiken professionele materialen. Ze bieden heel veel mogelijkheden. En, wat dacht je bijvoorbeeld van informatieve instructievideo’s en informatie op de website van Plak het Zelf? Alsof deze voordelen nog niet genoeg zijn is de sticker, folie of anderszins gemakkelijk aan te brengen. Wist je trouwens ook dat de bestelde sticker of folie snel geleverd wordt door Plak het Zelf?