Bereik een echt natuurlijke sfeer met een loungebank in de tuin

Zoals jullie weten ben ik van de natuurlijke sferen, van het zoveel mogelijk benadrukken van dat warme, pure gevoel – in huis zowel als in de tuin. Mijn huis benauwt me niet, maar ook ik verkies in de lente en zomer – en vaak genoeg ook in de herfst en winter – de tuin voor dat gevoel van buitenleven. Neem de afgelopen winter, waarin het heerlijk toeven was in mijn achtertuin. Waar anderen er niet over zouden denken zich ook maar meer dan tien minuten buiten te begeven, heb ik vele uren gespendeerd achter mijn huis, alwaar ik immers een loungebank in de tuin heb staan.

Variëren met tuinbanken, -stoelen en -hockers

Mijn loungebank tuin is mooi overdekt door een eigengemaakte porch en je zit dus altijd droog – maar ook warm, want ik heb er een haard laten plaatsen. Dikwijls is het aangenamer toeven in de achtertuin dan in mijn huis zelf, en dat zegt nog wel wat! Mijn loungebanken in de tuin komen van het merk Dutch Riviera, dat ik je aanraad eens onder de loep te nemen als je zelf ook wilt werken aan een rianter buitenleven. Het is nogal belangrijk hoé je er zit namelijk en ik kan je vertellen dat je er met deze banken echt goed bij zit. Bovendien kun je ook eindeloos variëren in het soort banken, stoelen en hockers dat je wilt hebben – qua samenstelling, qua kleur en natuurlijk qua afmetingen. Wat ik ook bijzonder leuk vind aan dit merk is dat Dutch Riviera de mogelijkheid biedt om je eigen bank vorm te geven, met een eigen print. Je hebt dan een volledig gecustomizede bank en dat kan bijzonder leuk zijn als je deze wilt laten samensmelten met de omgeving. Kijk bijvoorbeeld eens naar de foto hier rechtsonder van de tekst, van de twee hockers die op boomstammen gelijken – hartstikke origineel, toch?