Wilt u uw woning ook voorzien van klassieke houten kozijnen?

Een houten kozijn lijkt duurder dan een kunststof kozijn maar alles tezamen is het wel duurzamer en goedkoper. De klassieke houten kozijnen zijn dit ook, een kunststof kozijn mag dan misschien wel ongeveer rond de 15% goedkoper zijn, maar de klassieke houten kozijnen gaan zeker 75 jaar mee en dat kun je van een kunststof kozijn natuurlijk helemaal niet zeggen, dat weten we allemaal. Via de website pascalramenendeuren.nl hebben wij klassieke houten kozijnen aangeschaft en geplaatst. De kozijnen die u daar kunt kopen bieden de beste isolatie, u kunt ze combineren met HR++ of met triple glas. Ze bieden ook inbraakwerende kozijn naast de klassieke houten kozijnen, bij hen vindt u het beste hang- en sluitwerk dat er te krijgen is. En u mag het ook nog eens zelf gaan testen, dat is natuurlijk ook nog eens heel erg mooi, want we willen natuurlijk niet hebben dat er een inbreker komt en u huis binnen komt lopen, dat wil niemand mee maken toch? In hun showroom kunt u ontdekken hoe veilig hun inbraakwerende kozijnen zijn, dat is ook heel fijn. Als u naar dit bedrijf gaat om klassieke houten kozijnen te kopen dan kunt u ervan gaan dat u uw eigen persoonlijke adviseur krijgt, een specialist die met u mee denkt. U krijgt daar een perfect passend kozijn, zonder kieren die lucht of water lekken, dat is natuurlijk ook nog eens hartstikke belangrijk want niemand wil in een nat of tochtend huis zitten toch? Alles wordt keuring netjes afgewerkt en opgeruimd, dat is ook heel fijn. Ze verkopen ook deuren, schuifpuien en vouwwanden. Op de site kunt u ook inspiratie vinden voor uw woning. De showroom is dus ook te bezoeken, dat vonden wij persoonlijk erg fijn, want alles in levende lijve kunnen zien is altijd fijn. Op de site staat ook hoe ze alles gaan aanpakken om uw klassieke houten kozijnen zullen gaan plaatsen. Op zakelijk gebied zijn er ook mogelijkheden. U kunt ze contacteren via een contactformulier, email en telefoon.

Moet u die klassieke houten kozijnen écht hebben?

Dan ben u bij hen echt aan het goede adres. Wat een fijne winkel, leuke showroom en een goede website met veel informatie over alles dat het bedrijf aanbiedt. Heel mooi zijn de kozijnen, we zijn er erg blij mee, ze zien er prachtig uit. Nog beter dan wat we al hadden!

Gaat u ook voor deze kozijnen?

Neem dan zeker eens een kijkje op deze site, want

  • Ze bieden prachtige kozijnen aan en nog veel meer.
  • Ze weten wat ze doen en waar ze het over hebben.
  • Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, en reageren ook nog eens snel.

Kunt u ook niet wachten om te gaan kijken, ik zou het ook niet doen, en dat heb ik ook niet gedaan, het was een succes en we zullen de volgende keer als we bijvoorbeeld deuren of schuifpuien nodig hebben ook hiervoor gaan en teruggaan naar dit bedrijf. Als u dus tijd over heeft, dan kunt u vandaag nog even op de site van dit bedrijf kijken.