Wij hadden ook buitendouches nodig!

bodyfit

bodyfit

Nieuw zwembad

Een aantal maanden geleden was het eindelijk zo ver; wij hadden een nieuw zwembad in onze tuin! Om op de kosten te besparen hebben wij die gekocht in een koudere periode, toen hadden wij nog niet nagedacht over buitendouches. Nu wij het zwembad echt kunnen gebruiken, merken wij dat buitendouches toch wel erg prettig zouden zijn. In het zwembad drijven namelijk chloorfilters en die zorgen wel voor een hygienisch zwembad, maar niet voor een hygienisch lichaam. Daarom is direct afspoelen na het zwemmen wel echt gewenst. Online ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden van buitendouches en ik kwam toen al snel terecht op de website van Bodyfit. Zij hebben alle kennis van zwembaden en spa’s in huis! Heb jij een sauna? Een jacuzzi? Of een zwembad? Dan kun jij absoluut bij hen terecht voor informatie of producten. Ideaal, als je het mij vraagt, want zo heb je eigenlijk alles op 1 website en kun je makkelijk bestellen.

bodyfit

Lekkere luxe

De buitendouches waren daarom al snel geregeld bij Bodyfit en nu is ons zwembad helemaal compleet. Het is echt een heerlijke luxe en ook de kinderen hebben er natuurlijk erg veel plezier van. Voor hen heb ik laatst ook leuke zwembad accessoires gekocht, zoals opblaas producten! In de zomer gaan wij hier nog veel meer plezier hebben, ik kijk er nu al naar uit!

Hebben jullie wel eens nagedacht over een zwembad in de tuin? Wij vonden de opblaasbaden al snel niet meer voldoende dus dit was echt een buitenkansje voor ons!