Wát een aanbod van deze makelaar in Groningen!

Heb jij ook een stiekeme zonde? Een waarvoor je misschien liever niet uit zou komen en tegelijkertijd een waarvan je zo kunt genieten? Voor mij is het kijken naar hoe mijn leven ook had kunnen zijn, fantaseren over hoe het zou zijn in een geheel andere setting te wonen. Niet dat ik ontevreden ben over mijn eigen huis, integendeel, maar het is meer een soort schijnveiligheid van het openhouden van de opties. Ik heb nu een makelaar Groningen gevonden die een wel heel bijzonder huis in de aanbieding heeft – wat had ik daar graag gewoond!

Dit huis is aan alle kanten perfect

Voor mij is dit huis aan alle kanten perfect en ik heb zelfs deze makelaar te Groningen opgebeld met de vraag om meer informatie – kennelijk doet het me toch veel meer dan gedacht. Misschien dat een van mijn lezers deze droom wel bewaarheid kan maken – en dat is dan ook de reden dat ik dit bericht en onderstaande foto’s met je deel.

5

Allereerst een blik op de woning zelf. Zoals je weet houd ik echt van natuurlijk wonen en wat ik prachtig vind is dat je hier echt de ruimte hebt. Je vindt hier grote ramen waardoor de zon en het buitenleven ook binnenkomt in het interieur. Verder is de tuin heerlijk, je hebt er genoeg ruimte voor allerlei leuke projecten zoals moestuinen en dergelijke, en genoeg ruimte om te zitten.

7

Bovendien heb je er een fantastisch uitzicht op de natuur – en verder helemaal niets! Geen verbouwing, lekker de ruimte – en wát een ruimte!

4

Ook de binnenkant van het huis is helemaal naar mijn smaak, met prachtige houten vloeren en een oude schouw erin. Fantastisch onderhoud verder aan het stucwerk en het helpt ook dat de meubels naar mijn smaak zijn.

6

Dit is een wel heel bijzonder inkijkje in de woning, zoals je ziet zijn alle ruimtes hier heel open, en dat is precies waar ik van houd. Alles is met elkaar verbonden, de bovenverdieping met beneden en de keuken met de rest van het huis. Kijk ook eens naar het prachtige natuursteen en de enorme ruimte in de keuken. Wat een bijzonder huis! Ben je inderdaad geïnteresseerd? Kijk dan eens op de website van makelaar Ben-S in Groningen.