Top 3 parkeeraanbieders

29_parkflyp600-150x150 logo_bps1Voor het parkeren bij vliegveld Eindhoven zijn er diverse parkeeraanbieders te vinden. Op basis van verschillende criteria hebben we voor u 3 parkeeraanbieders geselecteerd, namelijk Quick Parking Eindhoven, Park & Fly en Eazzypark.

Quick Parking Eindhoven

Een van de grotere parkeeraanbieders van Nederland bij vliegvelden is Quick Parking Eindhoven. Deze parkeerplaats is op slechts 2 kilometer afstand van vliegveld Eindhoven. Deze parkeeraanbieder heeft een shuttle service tot zijn beschikking die u gratis binnen 3 minuten naar het vliegveld kan brengen en ophalen. Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag bewaakt en is afgeschermd met hekken van de weg. Daarnaast zijn er bewakingscamera’s aanwezig, waardoor er garantie is dat uw auto veilig geparkeerd staan.

Park & Fly

Het parkeerterrein van parkeeraanbieder Park & Fly ligt binnen 600 meter afstand van vliegveld Eindhoven. Voor 8 dagen betaald u maar € 45,- euro. Park & Fly heeft uit de beoordeling 5 uit de 5 sterren, dus zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Eazzypark

Het parkeerterrein van Eazzypark ligt op ongeveer 8 minuten rijen van vliegveld Eindhoven. Er is een shuttle service beschikbaar die u gratis naar het vliegveld kan brengen en ophalen. Uw auto kan veilig geparkeerd worden doordat er camera’s en hekken aanwezig zijn. Daarnaast worden er extra services aangeboden in de vorm van wassen en stofzuigen. Het grote voordeel van parkeren bij Eazzypark is dat het erg goedkoop is en u niet hoeft te lopen met de bagage.logo-quickparking1