Tip: oud gelijkende Sanitair Online douchekraan

31Al zou ik dit in de meest ideale situatie het liefst doen, krijg ik het lang niet altijd voor elkaar gebruikte artikelen in mijn huis te plaatsen. Zo heb ik me maandenlang suf gezocht naar oude bad- en douchekranen voor in mijn badkamer, maar kon ik deze niet vinden. Aangezien ik een pracht van een bad heb gekocht op pootjes – echt zo’n ouderwetse klassieker, een bad met karakter – wilde ik hiervoor ook overeenstemmende kranen zien te vinden. In die zoektocht ben ik echter niet geslaagd en dus heb ik mij tot een heel ander forum gewend.

Een nieuwe douchekraan met een oud karakter

49Ik heb namelijk uiteindelijk gekozen voor deze Sanitair Online douchekraan, en wat bevalt het ding goed! Het is dan nieuw – hetgeen ik zéker voordeel vind hebben overigens – maar ziet er echt karakteristiek uit. Het heeft ook echt een te gek handschrift op de draaiknoppen ‘hot’ en ‘cold’, precies zoals ik het mij voorgesteld had in mijn zoektocht. Ik heb mijn douche boven het bad geplaatst waardoor ik erin kan badderen maar ik er ook gewoon in kan douchen – soms moet je wel als de ruimte beperkt is, en bovendien vind ik het een gezellige bedoening op deze manier.

50Mijn keuze voor de Sanitair Online douchekraan niet niet alleen tot stand gekomen doordat ze überhaupt hadden, gebiedt de eerlijkheid te zeggen, maar ook omdat zij erg voordelig zijn in het aanbod. Om te beginnen hebben ze al een stuk of zeshonderd verschillende soorten kranen om uit te kiezen, hetgeen natuurlijk een gigantisch aanbod is, maar ook heb je echt voordeel bij de prijzen van deze webwinkel. Voor mijn douchekraan bijvoorbeeld, betaal je bij Sanitair geen bijna zevenhonderd euro, zoals de adviesprijs voorschrijft, maar slechts 430 euro – een enorm voordeel dus. Deze website kan ik je daarom zeker aanraden!