Op zoek naar kunststof boeidelen? Klik hier!

npi_merk

Voor mijn nieuwe huis ben ik opzoek naar kunststof boeidelen. Als het aan mij ligt kopen we de kunststof boeidelen gewoon om de hoek bij de lokale bouwwinkel. Alleen wilt mijn man iets anders. unipanel-bouwpanelen-npiHet is dan ook niet zomaar iets anders, hij wilt het product namelijk kopen bij NPI. Het NPI is het beste in wat ze doen, en weten telkens weer het beste product te leveren. Overigens hebben zij ook al jarenlang ervaring en weten raad met de vraag.  Ook hebben ze al meerdere kennissen van ons verder geholpen. Het resultaat daarvan was zeer aantrekkelijk voor ons. We hebben dan ook meer vertrouwen gekregen in dit bedrijf, en willen onze klus ook aan hen overlaten.

Contact

Ik heb besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd verder netjes vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers van het bedrijf. Ze wist duidelijk waar ze het over had, en kon me doorverbinden met iemand die me verder kon helpen. Mijn vragen over het product werden volledig en professioneel beantwoord. Swish-dakrand-witNu zijn we een stuk wijzer geworden door deze informatie, en heeft dit ons enorm veel geholpen bij het maken van een keuze. Voor ons is de keuze dan nu ook makkelijk, wij kopen ons product namelijk bij niemand anders dan NPI. Ze hebben ons het meeste vertrouwen gegeven, en hebben ook nog eens de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Super bedrijf!