Leren plankdrager

leren plankdrager

Het beste uit je wandplanken halen? Met leren plankdragers lukt het

Met name in woningen van bescheiden omvang is het sterk aan te raden om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Hierbij kun je soms bijna niet anders dan ook in de hoogte te werken. Het aanbrengen van wandplanken is daarom hetgeen dat menigeen in een bescheiden woning doet. Dergelijke wandplanken nemen immers helemaal geen ruimte op de grond in beslag, maar zorgen wel voor een fijne plek om spullen neer te leggen of zelfs tentoon te stellen. Uiteraard kunnen wandplanken daarbij ook nog eens dienen als een fraaie toevoeging aan je interieur. Dit doel verwezenlijk je zeker wanneer je deze planken voorziet van een leren plankdrager aan weerszijden van de plank. Hieronder lees je welke goede redenen het aanbrengen van deze leren plankdrager met zich meebrengt.

leren plankdrager

Goede redenen om je planken van leren plankdragers te voorzien

In vergelijking met planken zonder plankdragers, of plankdragers van ander materiaal, hebben leren plankdragers de volgende voordelen:

Een leren plankdrager geeft een stijlvolle en ook stoere uitstraling mee aan de wandplank en daarbij je gehele interieur.

De stijl van een dergelijke plankdrager is variabel, want je kunt leren plankdragers in talrijke verschillende kleuren bestellen.

Een leren plankdrager geeft extra stevigheid mee aan de wandplank. Hierdoor neemt het draagvermogen van de plank toe, al hangt deze draagkracht ook af van factoren als de muur en de materialen waarmee de plank en de plankdragers zijn bevestigd.