Inbraakveilige lichtkoepels

Lichtkoepels

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om licht in je huis te krijgen. Een van de manieren is bijvoorbeeld door ramen te plaatsen in huis. Helemaal wanneer je een aanbouw gepland hebt staan kun je er voor kiezen om hier dan extra ramen te plaatsen. Dan is natuurlijk de vraag waar je deze ramen gaat plaatsen. Dan niet perse waar in de muur, maar of je ze wil in de muur wilt. Je kunt namelijk ook kiezen voor lichtkoepels. Deze worden dan op het dak gemaakt. Dit kan alleen op een plat dak. Het is natuurlijk ook mogelijk op een schuin dak, maar dan heb je al snel een dakraam die je ook open en dicht kunt doen. Dat is dan ook een betere optie in de meeste gevallen.

Lichtkoepels

In de schuur

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de schuur lichtkoepels te plaatsen. Dit zie je niet veel natuurlijk, maar het is wel erg praktisch. Zo zul je overdag in de schuur geen lamp meer nodig hebben. Dit wordt vaak wel gedaan omdat in de schuur vaak maar één raam zit. Vaak is dit ook meer dan genoeg, maar als je een koepel in het midden van het dak hebt zitten zul je merken dat er in de hele schuur licht zal zijn en je dus ook makkelijker alles kunt zien zonder een lamp aan te hoeven zetten. Dat is natuurlijk heel erg fijn.

Veiligheid

Het is natuurlijk ook fijn dat de lichtkoepels veilig zijn. Sommige denken namelijk dat het gaat om een dun laagje plastic waar een inbreker zo doorheen komt. Dit is echter niet het geval. Het plastic is namelijk van hoge kwaliteit en zal dus moeilijk zijn om doorheen te komen. Zo hoef je je dan ook nergens druk om te maken.