Hoe verander ik mijn interieur met een budget!

Als jij iemand bent die het helemaal zat is om naar je saaie interieur te kijken dan zit je hier goed. Want wij bespreken niet alleen hoe je met een grote verandering of een paar kleine aanpassingen je interieur verandert, we vertellen je ook hoe je dit het beste doet als je dit met een budget doet! Dus als dit je iets is wat je interesseert, lees dan gerust even verder (Bron: Magic Carpets).

De grote aanpassing: een nieuwe vloer

Als je een drastische aanpassing wilt maken in je huis, waardoor je interieur een andere look krijgt dan is het leggen van een andere vloer misschien iets voor jou. Meeste mensen weten dat een vloer een grote investering is, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Als je een beetje handig bent dan kan je namelijk kiezen voor een tapijt tegel, want tapijttegels zijn makkelijk te leggen door de simpele vorm. Tevens besparen tapijttegels op het budget, omdat je ze bij een outlet als partij kan kopen of een b-keus partij kan kiezen. We hebben het ook al gehad over de simpele vorm van tapijttegels, deze zorgt er ook voor dat je minder snijverlies hebt. Dit scheelt ook geld, hierdoor hoef je minder oppervlak aan vloer te kopen om het werkelijke oppervlak te leggen.

Kleine aanpassing: accessoire toevoegen

Een andere optie om je interieur te veranderen is door accessoire toe te voegen. Deze accessoire hoeven niet duur te zijn, hierdoor bespaar je veel geld terwijl je wel je interieur verandert! Natuurlijk zijn er designer accessoire maar deze zitten vrijwel altijd buiten het budget, denk aan goedkope winkels met home decoratie afdelingen zoals de leen bakker en de kwantum, maar ook winkels zoals de action en de hema! Met de laatste twee kun je je interieur helemaal opnieuw inrichten voor minder dan 100 euro!

Kleine aanpassing: planten toevoegen

Een makkelijke toepassing die geen honderden euro’s kost is het toevoegen van planten in je interieur. Deze geven een letterlijke verandering in dat zij je hele huis opfleuren. Als je er toch tegenop kijkt om planten te verzorgen zijn er tegenwoordig ook planten die het minimale aan verzorging nodig hebben. Hierdoor hoef je er nauwelijks naar om te kijken.