Hoe krijg ik meer sfeer thuis?

Ken je het gevoel dat je thuis op de bank zit en je mist iets? Dan kan het zo zijn dat je toe bent aan nieuw interieur met een ander sfeer. Maar hoe krijg je eigenlijk meer sfeer in je huis? Dat kan eigenlijk op veel verschillende manieren. In dit artikel ga ik de beste manieren met jou bespreken. Ik wens je veel leesplezier! 

Muren 

De muren spelen een hele belangrijke rol in het interieur. Muren nemen de helft van de ruimte in. Het eerste wat je ziet als je binnenkomt zijn het wel de muren. Kies je voor donkere muren? Dan zul je merken dat de ruimte al snel heel dicht en vol is. Kies je voor lichte muren? Dan creëer je meer ruimte en licht. Zit je er aan te denken om iets aan je muren te doen? Je kan er bijvoorbeeld ervoor kiezen om ze te verven met Sikkens Alphacryl Plafond. Liever niet verven? Dan is behangen ook een hele goede optie. 

Nieuw interieur 

Het beste is natuurlijk om heel je interieur te veranderen. Vaak denken mensen dat dit een grote investering is. Maar dat is het zeker niet! Kijk op het internet goed rond voor interieur inspiratie en je zult al snel mooie dingen zien. Met de kleinste details kan je al groot verschil maken. Kom je er zelf niet uit? Dan is het verstandig om interieuradvies te vragen aan een interieur specialist. 

Licht 

Het beste manier om meer sfeer te creëren is om met licht te spelen. Je kan er voor kiezen om sfeer lichten of LED lichten in je woning te plaatsen. Wat ook heel tof werkt is om kaarsjes in je huis te hebben. 

Heb jij ook nog goeie tips voor verf of licht? Ik hoor het graag! Laatst had ik de Sikkens Alphacryl Pure Primer SF gehaald. Ik ben enorm blij met het resultaat!