Een spanplafond is erg voordelig

spanplafondEen goede kennis van ons liet ons hun nieuwe woonkamer zien. Wat gelijk opviel was het prachtige plafond. We hadden gevraagd wat ze daar precies mee had gedaan. Ze vertelde toen dat ze een spanplafond had laten plaatsen door,hmdspanplafonds.nl/. Het is een plafond die ze onder je huidige plafond vestigen. Het ziet eruit alsof het een echt plafond is alleen is dat niet zo. Het fijne is dat je het zo laag kan maken als je zelf wilt.

We zijn toen op de website gaan kijken om eventueel hetzelfde te gaan doen alleen dan voor in de keuken. We hadden contact opgenomen en gevraagd of ze langs konden komen om alles op te meten. Dat was geen enkel probleem. De volgende dag kwamen ze al langs en hadden ze met een half uurtje alles al opgemeten. Ze maakte toen een offerte en die zag er uitstekend uit. Erg voordelig en als ik zag wat voor kwaliteit ze leveren is dat erg netjes.

Echt een aanrader. oude plafond

We hadden vrijwel direct besloten om het te doen. Met vier dagen kwamen ze het spanplafond plaatsen in de keuken. In totaal zijn ze daar een halve dag mee bezig geweest. De service is dus perfect, evenals de kwaliteiten van het spanplafond. Het is daarom ook echt een aanrader om er een te nemen. Alles wat je van het bedrijf verlangt komt uit. Namelijk scherpe prijzen, goede service en ze leveren kwaliteit!