Een hor dakraam die de insecten echt buiten houdt

Logo-Unilux

U bent op zoek naar een goede hor dakraam die echt de insecten buiten houdt? Dan bent u bij Unilux op het juiste adres. Unilux is dus een van de beste als het gaat om het verkopen van horren die in een dakraam moeten. Zo is het assortiment hiervan groot, en dat komt niet alleen omdat er veel verschillende soorten horren beschikbaar zijn. Dit komt omdat dit bedrijf elke hor op maat kan maken. Dit zorgt ervoor dat iedereen voor elk raam bij Unilux terecht kan. Natuurlijk worden ook alle horren van de beste kwaliteit materialen gemaakt zodat uw hor zeer lang mee kan gaan.

horren

Mijn ervaring met Unilux

Mijn ervaring met Unilux is zeer positief. Zo ben ik een tijd geleden een nieuw huis gekocht, en dat was jammer genoeg in de periode dat er veel wespen en vliegen waren. En omdat mijn nieuwe huis geen horren bij de ramen had leek mij het handig om deze te kopen. Dus ik ben op internet gaan kijken naar een bedrijf die deze voor een redelijke prijs voor mij zou kunnen leveren. Na het lezen van vele recensies en het bekijken van vergelijkingssites ben ik uitgekomen op de site van Unilux. Dit bedrijf had een groot assortiment aan verschillende horren en maakte ze ook nog op maat, dus ik nam meteen contact op met dit bedrijf. Zo heb ik een afspraak kunnen maken met een van de werknemers en daarmee hebben we de afmeting en de prijs besproken. Nadat we een overeenkomst hadden is de hor meteen besteld en is deze op de afgesproken tijd geleverd en in mijn raam gemonteerd.