Drie aantrekkelijke loungeset ideeën

hoge loungeset

Er zijn meerdere manieren om jouw tuin gezelliger te maken. Je kunt bijvoorbeeld een mooie tuinset maken met een dinertafel of stoelen, of juist voor een gezellige hoekje gaan waarbij je kunt relaxen. Heb jij nog wat inspiratie nodig voor jouw tuin? Dan hebben we goed nieuws voor je. We geven je namelijk drie ideeën voor loungesets om jouw tuin helemaal compleet te maken.

hoge loungeset

Geef jouw tuin wat extra’s met deze loungeset

Onze eerste idee voor jouw nieuwe loungeset in de tuin, is een hoge loungeset. Vele loungesets beschikken namelijk over lage tafels, waardoor je altijd op een oncomfortabele manier voorover moet buigen wanneer jij iets wilt pakken. Ga daarom voor een loungeset met een hoge tafel.

Denk je dat een loungeset met een hoge tafel te veel ruimte in beslag neemt? Kies dan voor een tafel waarbij de stoelen precies onder geschoven kunnen worden. Dit is erg handig wanneer jij jouw tuinset op wilt bergen. Daarnaast benut je elke vierkante meter in jouw tuin op deze manier.

Ga voor een loungehoek

Wil jij een ontspannen tuinset voor in jouw tuin, waarbij privacy ook geen blokkade is? Dan kun je voor een heerlijke loungeset gaan in de hoek van jouw tuin. Plaats de banken van deze set samen met de tafel op een mooi afgelegen plekje in jouw tuin, zodat je heerlijk even aan de rest van jouw huishouden kunt ontsnappen. Ga voor een Ibiza stijl loungeset met mooie witte kleuren en lichtbruine houten banken. Zo creëer je in jouw tuin een zomers gevoel.

Maak jouw loungeset centraal

Een andere optie is om jouw loungeset het speerpunt te maken van jouw tuin. Door het mooi centraal te plaatsen weet iedereen waar ze de gezelligheid in jouw tuin kunnen vinden. Voeg een mooi parasol toe aan deze loungeset zodat je ondanks de positie van deze loungeset, altijd schaduw hebt. Met deze loungeset in het midden zal het voelen alsof jij meer dan genoeg ruimte in jouw tuin hebt. Geniet daar dus extra van met deze loungeset.