Boxspring

Boxspring

Boxspring

 

 

 

 

 

 

Mijn nieuwe boxspring is gisteren binnen gekomen. Vanaf het moment dat ik de boxspring bestelde zat ik al springend te wachten op de dag waarop hij afgeleverd zou worden. Na twee weken wachten was die dag gister eindelijk aangebroken.

Het bed heb ik besteld bij een leuke winkel dat is gespecialiseerd in boxspring bedden. De verkopers zijn erg aardig en denken goed met hun klanten mee. Samen met de verkoper heb ik gekeken naar het perfecte bed. Samen hebben we het bed in zijn geheel naar mijn voorkeur samengesteld. Het is een licht grijze boxspring geworden met een erg luxe stof. In de stof zit een mooi patroon, dat niet al te druk is aan de ogen. Bij de boxspring zit een hoofdbord inbegrepen. Ik had de keus om ook nog een voetenbord aan het bed te laten monteren, maar dit vond ik niet zo handig en zou voor mij alleen maar in de weg zitten. Op de boxspring ligt een matras dat redelijk hard is, boven op het matras ligt weer een topmatras dat een stuk zachter is. Op deze manier zak ik niet helemaal weg in mijn bed en heb ik toch het zachte bed waar ik lekker warm in lig.

Het bed oogt en voelt kwalitatief erg goed aan. De box is stevig en ook de samenstelling past goed op elkaar, er steekt niks aan de zijkanten uit. Als je op zoek bent naar een fijn bed dat ook nog eens erg mooi is om te zien, dan zou ik dit bedrijf zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn  naar een nieuwe boxspring.
Kwaliteit