Besteed jouw stucwerk uit aan een stukadoor!

Heb je last van kapotte, niet gladde muren? Dan is het weer eens flink tijd om de boel te stucen. Stucen is kort gezegd het egaal afwerken van muren en plafonds door een gipslaag aan te brengen. Deze gipslaag kan als onderlaag of eindafwerking functioneren. Het stucen lijkt voor veel mensen een eenvoudige klus, maar niks is minder waar. Doordat mensen vaak erachter komen dat het stucen een flinke klus is, besteden ze het werk liever uit aan een stukadoor.

Waarom uitbesteden?

Het stucwerk moet in een vlot tempo worden gedaan. Er is geen tijd voor pauze doordat de gips snel droogt. Als het gips is opgedroogd kan je dit niet meer herstellen en moet het hele werk opnieuw worden gedaan. Amateurs maken vaak foutjes die niet op te lossen zijn en daarom is het handig om het werk uit te besteden aan een professionele stukadoor.

De kosten

Het uitbesteden van het stucwerk is een flinke investering, maar een hele goede! Stukadoors weten wat ze doen en stucen de muren op de beste manier. Zo blijven de muren voor een lange periode mooi. Wanneer je het zelf doet moet je het elke paar jaar weer doen waardoor de kosten opstapelt.Wil jij ook mooie muren en het stucwerk niet zelf doen? Dit kan op veel plekken bij Stucstunter. Zo hebben ze een stukadoor in stukadoor in Almere en stukadoor in Amstelveen. Ze leveren het beste stucwerk dat jaren mee gaat. Zo kan je voor een lange tijd genieten van mooie gladde muren!