4 accessoires die mooi bij een kindervloerkleed passen

Een kindervloerkleed van www.flycarpets.nl kan een geweldige toevoeging zijn aan de slaapkamer, speelkamer of kinderkamer van je kleintje. Het voegt niet alleen kleur en stijl toe aan de ruimte, maar kan ook dienen als zacht oppervlak om op te spelen en te ontspannen. Maar welke accessoires passen nu het beste bij een kindervloerkleed? Hieronder vind je vier opties die perfect passen bij een kindervloerkleed.

1. Kussens

Kussens zijn een perfecte aanvulling op een kindervloerkleed. Ze zorgen niet alleen voor extra comfort bij het spelen of relaxen op het vloerkleed, maar kunnen ook de kleuren en het ontwerp van het kleed versterken. Kies bijvoorbeeld kussens in dezelfde kleur als het vloerkleed of ga voor kussens met een patroon dat overeenkomt met het ontwerp van het vloerkleed.

2. Speelgoedopbergers

Een kinderkamer kan snel rommelig worden door al het speelgoed dat rondslingert. Speelgoedopbergers zijn daarom een must-have accessoire bij een kindervloerkleed. Kies voor een speelgoedopberger die past bij de stijl en kleuren van het vloerkleed, zodat het geheel er mooi en samenhangend uitziet.

3. Wanddecoratie

Wanddecoratie is een leuke manier om de stijl van het kindervloerkleed voort te zetten op de muren. Kies bijvoorbeeld voor posters of schilderijen met dezelfde kleuren of ontwerp als het vloerkleed. Of ga voor een wanddecoratie die aansluit bij het thema van de kinderkamer. Hierdoor ontstaat er een mooie samenhang tussen het vloerkleed en de rest van de kamer.

4. Plaids

Een plaid is niet alleen functioneel, maar kan ook dienen als decoratief accessoire bij een kindervloerkleed. Kies voor een plaid in een kleur die overeenkomt met het vloerkleed of ga juist voor een contrasterende kleur. Door het toevoegen van een plaid ontstaat er een extra laag en dimensie in de kamer.

Het toevoegen van accessoires aan een kindervloerkleed kan de ruimte niet alleen stijlvoller maken, maar ook functioneler. Kussens, speelgoedopbergers, wanddecoratie en plaids zijn allemaal geweldige opties om te overwegen bij het inrichten van de kinderkamer. Door te kiezen voor accessoires die passen bij de kleuren en stijl van het vloerkleed ontstaat er een samenhangende en afgestemde kamer.