Creëer een mooi strak terras met terrastegels 60×60

Als je een tuin hebt met voldoende ruimte voor een relatief groot terras, dan is het goed om geen kleine materialen te gebruiken. Het oogt vaak veel strakker en moderner als je juist grote materialen gebruikt. Zo kun je een terras voorzien van een grote robuuste pergola of overkapping. Als je een groot terras aanlegt, dan kun je deze ook niet voorzien van een paar kleine tuinstoelen. Om het terras een mooie uitstraling te geven moet je dan ook grotere meubelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie loungeset of gewoon een grote tuintafel met mooie robuuste tuinstoelen. Als je heel weinig ruimte hebt, dan moet je dat uiteraard allemaal niet doen. Als je dan met grote materialen aan komt zetten, dan prop je meteen de tuin vol en dat is zonde van de ruimte waar je sowieso al niet veel van hebt. Je moet de ruimte die je hebt dus goed benutten. Veel ruimte vol proppen met heel veel kleine spulletjes is niet goed voor de sfeer en te weinig ruimte opvullen met robuuste tuinmeubelen is ook niet goed. Voor een grote tuin waar je een royaal terras in wilt aanleggen, is sierbestrating bijvoorbeeld niet direct de beste keuze. Deze soort bestrating kun je beter gebruiken als extra toevoeging of helemaal weglaten. Wat wel goed past zijn terrastegels 60×60 van buitenbart. Deze royale terrastegels zijn bij uitstek geschikt voor de aanleg van een mooi strak terras. Omdat de tegels zelf al zo groot zijn, heb je er ook relatief weinig nodig om een terras mee aan te leggen. Met 16 tegels je immers al een terras van 240 bij 240 centimeter. Als je een dergelijk oppervlak met sierbestrating wil vullen, dan ben je wel even bezig. Het voordeel van terrastegels 60×60 is dat je met relatief weinig tegels snel een groot oppervlak kunt bedekken. Omdat je dat doet met weinig tegels, oogt het ook gelijk heel modern. Tevens worden de terrastegels 60×60 strak tegen elkaar aan gelegd, zodat het er allemaal mooi strak uitziet. Je hebt dankzij het feit dat er weinig naden zijn, ook weinig last van onkruid. Het onkruid dat tussen de naden doorkomt, kun je makkelijk verwijderen. Al met al is het dan ook zeker aan te raden om voor een groot terras ook grote terrastegels 60×60 te gebruiken. Zijn deze net een slag te groot, dan kun je ook kiezen voor de editie van 50×50.

Bestel de terrastegels 60×60 bij buitenbart 

Mocht je de mooie robuuste terrastegels 60×60 willen bestellen, dan kun je dat meteen regelen via de website van buitenbart.nl. Hier vind je namelijk een overzicht van alle soorten tegels en stenen die je kunt kopen. Vervolgens kun je dus ook een keuze maken voor de terrastegels 60×60 en meteen online bestellen. Uiteraard kun je eerst ook even langs komen bij buitenbart om het assortiment in het echt te bekijken. Maar als je al weet wat je nodig hebt, dan is dat dus niet per se noodzakelijk. 

Ontdek het assortiment via buitenbart.nl

Eenmaal op de site kun je meteen zien wat je allemaal kunt kopen bij buitenbart. Naast terrastegels, kun je ook bij buitenbart terecht voor: 

  • Sierbestrating
  • Tuintegels
  • Stoeptegels